Exclusieve lancering van twee bijzondere Bang & Olufsen-producten

Geschreven door Redactie

Bang & Olufsen nodigt je met veel plezier en hoge verwachtingen uit voor de exclusieve lancering van twee bijzondere Bang & Olufsen-producten.

De lancering vindt plaats op zaterdag 16 november tussen 10.00 en 17.00 uur.

Hegeman luidt op deze dag in de winkels in Amstelveen en Bussum een nieuw audiovisueel tijdperk in met de gloednieuwe BeoVision Harmony Oled-tv en BeoSound Stage-Soundbar.

Je zal compleet verrast zijn door de BeoVision Harmony en onder meer het unieke vlindereffect. Deze unieke Oled-tv geeft een compleet nieuwe dimensie aan tv-kijken. Dit komt door het uitzonderlijke design van de speciaal opvouwbare speakers. Jij kunt dat ervaren als de Harmony op 16 november als een vlinder uit zijn cocon komt.

De geluidsbeleving van de nieuwe BeoSound Stage-Soundbar mag je zeker ook bijzonder noemen. De soundbar is leverbaar in verschillende materialen en is te gebruiken als tv-soundbar met perfect geluid of als onderdeel van een multiroom muzieksysteem. 

Je kunt de magie van de beweging, het unieke geluid en het beeld beleven op zaterdag 16 november 2019 tussen 10.00 en 17.00 uur in de B&O Hegeman filialen, Amstelveen en Bussum.

Onze Ambassadeurs