De Barones von Habeniks

Geschreven door José Bosma

Geachte lezers, Graag wil ik op deze site iets onder de aandacht brengen. Klein voorstel rondje, mijn naam is José Bosma woonachtig in Bussum en schrijfster. Momenteel ben ik bezig met het in de wereld zetten van een uniek kinder voorlees prentenboek, dat het levenslicht gaat zien in 2020 zo rond de kinderboeken week en waarvan een gedeelte van de opbrengst naar het Ronald McDonald huis gaat.

Ik ben hiervoor een crowdfunding gestart om de drukkosten te kunnen betalen zodat deze vurige wens in vervulling kan gaan en heb 'het Boekengilde' in Enschede bereid gevonden het te drukken. Inmiddels werk ik samen met met een klein team van o.a een Illustratrice en een vormgeefster. en zij gaan net als ik voor de eeuwige roem. Het boek heet ' de Barons von Habeniks.' zij heeft een eigen fb pagina t.w. jolique boek misschien wilt u daar eens een kijkje nemen?

Wij zijn aan de laatste loodjes bezig v.w.b de crowdfunding en hebben de helft van dit bijzondere boek al klaar. Een donatie zou fijn zijn en delen mag natuurlijk altijd. Namens de barones en haar personeel reuze dank voor de aandacht en wie weet.....

Schrijvers groet van José Bosma.

Onze Ambassadeurs