Anti abortus folder

Geschreven door Redactie

Deze week wordt er een folder verspreid over anti abortus. Ieder jaar vinden er in Nederland zo'n 30.000 abortussen plaats. Het verspreiden van deze folder door heel Nederland zorgt voor veel reacties.

'Niet in mijn gleuf'

Zo heeft Net5 by LINDA een tegenactie bedacht. Met het plaatsen van de sticker '#NietInMijnGleuf op je brievenbus zorg je ervoor dat de folder niet in jouw brievenbus wordt geplaatst. Je kunt deze sticker bestellen om aan te geven dat je er niet mee eens bent. 

De anti abortusfolder wordt verspreid tijdens de 'Week van het Leven'. Deze week duurt van 11 tot 16 november. Alle huizen met een Ja-Nee sticker zullen deze folder ontvangen. Heb je een Nee-Nee sticker, dan ontvang je deze niet. De verspreider is het platform Zorg voor Leven. 


[twitter_feed]

Humanistisch Verbond

Tevens heeft het Humanistisch Verbond stickers ontworpen. Zo staat er op die sticker 'Ja voor vrije keuze en Nee tegen anti abortusreclame'. Je kunt zo'n sticker aanvragen voor maar een euro via de website van het Humanistish Verbond. 

[/twitter_feed]

[twitter_feed]

Groeiende Taboe

Er zit een stijgende lijn in de populariteit tegen abortus. Er zijn bewegingen die steeds feller worden op het terugdraaien van verworven vrijheden en rechten. Abortus is nu een recht, sta jij voor vrije keuze? 

Onze Ambassadeurs