André Hazes 15 jaar dood

Geschreven door Redactie

Ondanks dat André Hazes al 15 jaar dood is is hij populairder dan ooit. 

Vandaag overleed de volkszanger precies 15 jaar geleden. Zijn muziek is onsterfelijk en populairder dan ooit. Kleine Jongen Zij Gelooft in  Mij worden nog steeds regelmatig in verschillende kroegen gedraaid. 

Hazes heeft ruim 900.000 luisteraars per maand op Spotify. Er kwamen bijna een half miljoen mensen op Heel Holland Zingt Hazes af. En zijn verzamelalbum De Hazes 100 staat al 341 weken in de Album Top 100. Daarmee is het het langst genoteerde nummer uit de lijst.

Zelfs na zijn dood verkocht hij meer platen dan tijdens zijn leven. 

De liefde voor Hazes gaat door alle lagen van de bevolking heen. De bewondering werd goed zichtbaar bij zijn uitvaart, die live op tv werd uitgezonden. Zo'n 6 miljoen mensen in Nederland en Vlaanderen zagen op 27 september 2004 hoe Hazes werd toegezongen op de middenstip van de Arena.Onze Ambassadeurs