Morgen 'After the Wedding' in Filmtheater Hilversum - Film & Food

Geschreven door Redactie

Iedere maand wordt tijdens de special Film & Food een gloednieuwe film in voorpremière vertoond, in combinatie met een heerlijke maaltijd. Morgen vertonen wij 'After the Wedding', deze film komt op 3 oktober officieel uit, maar in combinatie met een heerlijke maaltijd kun je hem al in Filmtheater Hilversum bekijken.

De prijs voor de film, het eten en twee drankjes is slechts € 27,50. Het eten wordt geserveerd tussen 18.30 en 19.30 uur. Schuif aan wanneer je wilt. De film start om 20.30 uur.

Julianne Moore (‘Still Alice’) en Michelle Williams (‘Manchester by the Sea’) schitteren in deze remake van Susanna Biers film uit 2006.


Isabel heeft haar leven gewijd aan het werken met kinderen in een weeshuis in Calcutta. Theresa is zakenvrouw en woont in New York. Als Isabel een mysterieuze en genereuze gift ontvangt voor het financieel worstelende weeshuis, moet ze naar New York reizen om de weldoener - Theresa - persoonlijk te ontmoeten. Wanneer Isabel spontaan wordt uitgenodigd voor de bruiloft van Theresa’s dochter ontdekt ze een connectie met Theresa die haar meeneemt op een onverwachte reis naar haar eigen verleden.

Onze Ambassadeurs