Cheat Cookie of the day #3 - de nieuwe "cheat-sensatie" van Nederland!

Geschreven door Redactie

In februari is de Almeerse Joe Lamptey gestart met het maken en verkopen van zijn "Cheat Cookies". Deze unieke cookies worden op ambachtelijke wijze gemaakt naar het geheime recept van Joe.

Wanneer je besluit om te gaan "cheaten" dan is de 15 cm grote smaaksensatie de ultieme cheat!

Omdat wij gek zijn op "stiekeme dingen" hebben we besloten om de komende dagen een andere Cheat Cookie uit te proberen. Zoals je zult begrijpen voelt dit item voor de redactie als een echte straf, maar onder het motto "iemand moet het doen" offert iedereen zich (natuurlijk met tegenzin) op.


There are two types of Cookies. The Cheat Cookie and the one who wished he could cheat! 

Vandaag mochten wij cheaten met een koek belegd met een basis van witte chocolade. De toppings bestonden uit diverse noten, caramelfudge, chocoladechips, en Twix. Eigenlijk was deze Cookie op voordat we er erg in hadden :-)


De Cheat Cookies zijn echt machtig, dus je kunt prima met z'n tweeën of zelfs met z'n drieën een cookie delen! Hoewel... eenmaal de smaak te pakken blijf je cheaten!   


Krijg jij na het lezen van dit artikel ook trek in een Cheat Cookie? Neem dan een kijkje op de Social Media kanalen van Joe: https://www.facebook.com/CheatCookie/ of https://www.instagram.com/cheatcookie/ om zelf te bestellen.

Onze Ambassadeurs