Wesly Bronkhorst officieel ambassadeur van de Main Energie Business Challenge

Geschreven door Redactie

Na zijn deelname eerder dit jaar, is Wesly Bronkhorst sinds afgelopen vrijdag, officieel ambassadeur geworden van de MAIN Energie Business Challenge.

De MAIN Energie Business Challenge is een jaarlijks terugkerend evenement met als doel geld in te zamelen voor een jaarlijks te kiezen goed doel.


De deelnemende teams zetten zich in om, door middel van het werven van sponsoren, als team zoveel mogelijk geld op te halen. Als tegenprestatie wordt, bijvoorbeeld, het logo van de sponsor op de auto van het team geplakt. De MAIN Energie Business Challenge wordt afgesloten met een driedaagse rit naar het buitenland. Hier wordt genetwerkt en vooral genoten. Op de derde dag van deze reis vertrekken zij naar Almere, alwaar de finish van de MAIN Energie Business Challenge zal plaatsvinden. Dit zal een feestelijk onthaal zijn waarbij alle deelnemende auto’s worden getoond en waar tevens de cheque, met daarop de opbrengst, zal worden overhandigd. 


Wesly zal zich zoveel mogelijk inzetten voor het evenement, en zal daarmee (hopelijk) de opbrengst van de nieuwe editie verhogen. Ook zal Wesly weer aanwezig zijn bij de afsluitende reis.   Onze Ambassadeurs