De beste ochtendtraining om je metabolisme te stimuleren

Geschreven door Redactie

Begin helder en vroeg met deze snelle ochtend-trainingsroutine. En vergeet niet om gehydrateerd te blijven.

Gelukkig kan een snelle ochtendtraining net zo snel werken om je energie een boost te geven als een kopje java of matcha latte. Maar als je nog steeds slaapt over het zweet, trek dan toch je gymschoenen aan. Alleen al door een dagelijkse ochtendtraining van 10 minuten te volgen, verbrandt je ongeveer 100 calorieën. Dus zelfs als het verleidelijk is om onder de dekens te blijven, nee, het zal je dag niet slecht beginnen om 's ochtends te gaan sporten.

Tegen het einde van de week zullen die extra stappen, zelfs al doe je het een dagelijkse wandeling van 10 minuten, oplopen tot 50 minuten beweging, een oppepper voor je stap en misschien zelfs inspireren om een ​​ochtendmens te worden. (We kunnen niets beloven, maar hey, een ochtendtraining zou kunnen helpen!)

Oké, dus je hebt niet op snooze gedrukt. Maar nu je gekleed bent voor een training, ben je misschien nog steeds een beetje suf. Daarom is het belangrijk om van tevoren te weten wat je gaat doen. En we zijn hier om je te helpen jouw training sterk te beginnen met een plan. Probeer deze ochtendtraining hieronder.

Sta met je voeten op heupbreedte uit elkaar. Rijd de linkerknie naar de borst, gevolgd door de rechterknie, dat is één rep. Ga door met de beweging, wissel de benen af ​​​​in een jog-tempo. Voltooi 50 herhalingen.

Begin een hoge plank met je hand onder de schouders. Drijf je rechterknie naar de rechterelleboog en vervolgens de linkerknie naar de linkerelleboog. Voer vervolgens één push-up uit. Herhaal 15 keer.

Sta met de voeten op heupbreedte uit elkaar en houd in elke hand een halter vast. Laat op elke schouder een halter rusten. Start de beweging door de heupen terug te sturen alsof je in een stoel zit. Buig de knieën om zo ver mogelijk naar beneden te zakken met de borst in een gecontroleerde beweging opgetild. Houd de onderrug neutraal. Druk door de hielen om weer op te staan ​​​​naar de startpositie. Voltooi 25 herhalingen.

Om het meeste uit een snelle ochtend-trainingsroutine te halen, voeg je oefeningen toe die gericht zijn op je hele lichaam. Herhaal dit circuit van ochtendoefeningen twee tot drie keer om jouw ochtendtraining te maximaliseren.



Onze Ambassadeurs