GWC de Adelaar start weer woensdagavond met clubritten

Geschreven door GWC de Adelaar

Heb je tijdens de lockdown het wielrennen ontdekt? Lekker op de fiets naar buiten in je eigen omgeving? Maar ben je het alleen fietsen een beetje zat? Liefhebbers van wielrennen en fietsen in het Gooi, Wijdemeren, Baarn, Soest en omstreken ontmoeten elkaar bij de Toerafdeling van de Adelaar.

Sluit je ook aan. Je kunt op ieder niveau meefietsen. GWC de Adelaar heeft momenteel zo’n 200 enthousiaste leden binnen de Toerafdeling, die vele kilometers fietsen met elkaar.

Binnen de toerafdeling staan plezier, betrokkenheid en sportiviteit voorop. Uiteraard is er aandacht voor veiligheid op de weg en binnen de groep. Wil je een keertje meefietsen om de sfeer te proeven? Stuur dan een mailtje naar toer@gwcdeadelaar.nl


Onze Ambassadeurs