Start van de Waterlinie Wandeltochten

Geschreven door Redactie

Dit jaar gaan er twee Waterlinie Wandeltochten van start: op 3 juli langs de Zuiderzee en op 9 oktober rondom Utrecht. Inschrijven voor deze tochten kan via www.waterliniewandeltocht.nl.

Op 3 juli hebben wandelaars met de Waterlinie Wandeltocht aan de Zuiderzee keuze uit drie afstanden. De Vestingroute is de langste met 28,5 km. De kortste afstand (12,5 km) is de Naardermeerroute. Deze routes starten in Weesp. De Zuiderzeeroute (17,5 km) begint in Naarden-Vesting. De vestingen zijn al prachtig, maar dat is niet alles. De route gaat ook langs het Naardermeer, het Markermeer en het IJmeer. En natuurlijk voert de route langs het Muiderslot en de Vecht. 

De organisatie neemt de gezondheid van de deelnemers heel serieus. Natuurlijk wordt alles dat nodig is voor de vergunningen gedaan. Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen, worden de deelnemers in verschillende startgroepen ingedeeld. En mocht de Wandeltocht onverhoopt niet doorgaan, dan krijgen deelnemers hun geld terug (exclusief servicekosten á 3,50 euro).

Dit jaar brengt Nederland een ode aan het landschap door verhalen, activiteiten en belevenissen. Een van die bijzondere landschappen is die van de Hollandse Waterlinies met hun prachtige gevarieerde landschappen. Inschrijven kan via https://odeaandehollandsewaterlinies.nl/


Onze Ambassadeurs