Mijnsmaak Recepten met een twist

Geschreven door Redactie

Mijnsmaak is een Nederlands Instagram account met meer dan 50 duizend volgers! Mijn Smaak bestaat sinds juli 2020 en is in een korte periode met tientallen duizenden volgers gegroeid op verschillende platformen.

Het doel van Mijn Smaak is om unieke recepten uit te brengen en kennis te delen, op een net wat andere manier dan gewoonlijk.

Zij maken het verschil door de recepten toegankelijk te maken voor alle leeftijdscategorieën en doelgroepen. Er worden voornamelijk recepten gedeeld welke simpel en snel te maken zijn. Iedereen kan deze recepten namaken! Je vindt er recepten van ijskoffie tot aan pasta, van pizza tot aan lasagne desserts. Ja, je leest het goed, lasagne desserts!

Mijn Smaak wilt laten zien dat koken helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn als dat het lijkt. Ook motiveren ze iedereen om in de keuken te gaan staan en bieden kookinspiratie. Perfect voor iedereen die wel eens in de keuken staat met geen enkel idee van wat die moet koken.

Sinds kort heeft mijn smaak ook een eigen website gelanceerd. Alle recepten zijn hierop terug te vinden! Daarnaast staan ze 24/7 paraat om elke vraag te beantwoorden en iedereen zo goed mogelijk te hulp te staan. Voor vragen kunnen jullie @mijnsmaak op instagram berichten. Alle recepten zijn terug te vinden op www.mijn-smaak.nl


Onze Ambassadeurs