PiM, de nieuwe mogelijkheid voor veilig en transparant inloggen

Geschreven door Redactie

Een nieuwe manier om veilig online te kunnen betalen. Payment Service Provider Buckaroo slaat handen ineen met PiM (Persoonlijke Identiteits Manager). 

Een betaaloplossing voor veilige identificatie, mogelijk gemaakt door KPN. De app kan zowel door consumenten als bedrijven worden ingezet.

Consumenten kunnen PiM gebruiken om zich aan te melden en te identificeren bij verschillende webwinkels en online diensten. Met de gebruik van de app is het mogelijk om bij verschillende websites in te loggen. Jij, als consument, hoeft hierdoor niet meerdere wachtwoorden meer te onthouden. Je gegevens zijn namelijk op een veilige manier opgeslagen. Daarbij heb je de mogelijkheid om de controle over je gegevens per dienst te beheren. 

Sparen, inloggen en betalen

De verificatie met de PiM app is geheel eenvoudig. PiM kan gebruikt worden voor zowel online inloggen, spaarprogramma's als betalen en digitaal ondertekenen. De identificatie app is goed beschermd tegen frauderisico, omdat je nooit meer met dezelfde soort wachtwoorden hoeft in te loggne. Webdiensten beschikken dankzij de PiM app, altijd over de juiste klantgegevens. 

De PiM app is beschikbaar voor zowel Android als Apple telefoons en is gemakkelijk in de Google Play Store of Apple Store beschikbaar. Download de app hier voor Android en hier voor Apple




Onze Ambassadeurs