Ibu Spekkoek verkoopt nu ook Valentijnsboxen!

Geschreven door Redactie
Ibu Spekkoek verkoopt nu ook Valentijnsboxen! Foto gemaakt door: Ibu Spekkoek

Speciaal voor de échte spekkoek liefhebbers, een speciale box vol liefde

Ibu Spekkoek is in 2019 gestart met het bakken en verkopen van ambachtelijke spekkoek aan de hand van oma Ibu’s originele recept. Ibu was de oma van eigenaar Ashley en zij is de grote inspiratiebron voor hem en zijn vriendin Ramona. Ibu betekent mama in het Indonesisch, maar “onze” oma werd door de hele familie Ibu genoemd.

Ibu Spekkoek bakt uitsluitend met pure ingrediënten en is continu bezig met het bakken en creëren van (nieuwe) smaken spekkoek. Zo kunnen spekkoekliefhebbers zowel online als in de Ibu Spekkoek TO-GO terecht voor onder meer de originele, pandan, chocola en aardbeienspekkoek. Daarnaast zijn deze smaken ook in andere (product)vormen verkrijgbaar, denk hierbij aan de spekkoek-on-a-stick en de spekkoekletter rondom de feestdagen in december. Het hele jaar door, maar vooral in februari vallen de spekkoekhartjes bijzonder in de smaak en worden deze cadeau gedaan. Iedere spekkoekliefhebber kan zijn of haar liefde voor spekkoek delen met de Ibu Spekkoek Valentijnsbox.

In de online bakkerij (webshop) kun je een bestelling plaatsen, waarna deze op de gewenste verzenddatum thuisbezorgd wordt. Bestel 15 spekkoek hartjes voor 7,95 euro incl. btw. De bestelling past gemakkelijk door jouw brievenbus heen! Kijk voor meer informatie op www.ibu-spekkoek.nl.



Onze Ambassadeurs