Waarschuwing voor nepbezorgers

Geschreven door Redactie

De eerste meldingen van nepbezorgers komen binnen. Er wordt daarom gevraagd extra goed op letten op de nep-bezorgers langs de deuren.

Mensen komen langs de deur en doen zich voor als bezorgers van huis-aan-huisbladen die bezorgd worden in 't Gooi. De nepbezorgers hopen hierdoor geld te kunnen verdienen door zich voor te doen als echte bezorgers.

Het hele jaar worden de kranten door de krantenbezorgers in de brievenbus gestopt. Normaal gaan bezorger aan het einde van het jaar langs de deuren om een fooitje te vragen. Veel bezorgers van huis-aan-huisbladen, zoals de bezorgers van het WeesperNieuws of Gooi en Eembode, komen dit jaar zelfs niet aan de deur vanwege de coronamaatregelen. Veel oplichters maken daar gebruik van. Er wordt daarom gevraagd extra goed op letten op de nepbezorgers langs de deuren.
Onze Ambassadeurs