Febo aan huis!

Geschreven door Redactie

Als je geen zin hebt om te koken wil je het liefst een snelle makkelijke hap voor de avond. Maar de restaurants zijn nu dicht, wat nu? Niet getreurd! Febo bezorgt aan huis.

Het eten wordt snel bezorgt en blijft lekker warm en krokant, waar je heerlijk van kunt genieten. Febo zorgt voor snelle, makkelijke en lekkere snacks/maaltijden.

Voor je het weet staan zij voor je deur en kun je lekker eten. Febo werkt samen met Deliveroo, Thuisbezorgd en Uber Eats, hier kun je je bestelling plaatsen voor jou adres en betalen met iDEAL of contant. De producten van Febo zijn gebaseerd op de recepten van de oprichter J.I. de Borst sinds 1941. Met zelfgemaakte bouillon, verse groenten en het beste kwaliteit rundvlees vormen ze met deze ingrediënten je vertrouwde Febo kroket. Oh en heb je de witte chocolade oreo ijs al geprobeerd bij de Febo? Die is zeker een aanrader!


Onze Ambassadeurs