Openbare en bewaakte fietsenstallingen station Naarden-Bussum weer open

Geschreven door Redactie

Treinreizigers die op de fiets van en naar het station Naarden-Bussum reizen kunnen hun fiets weer neerzetten in de openbare fietsenstalling bij perron 1 en in de bewaakte fietsenstalling.

De fietsenrekken die door werkzaamheden op het stationsplein stonden, zijn daar weggehaald en verplaatst naar perron 1.

Fietsen buiten de rekken op het plein voor het station plaatsen mag niet. Losse fietsen die daar staan krijgen bij een 1e controle een waarschuwingssticker en worden later weggehaald. Er komen in het 1e kwartaal van 2021 nieuwe fietsenrekken. 

Je kunt ook gebruikmaken van de stalling aan de overkant van het station, op de hoek van de Slochterenlaan. Als er een nieuwe ingang aan die kant van het station komt, dan komen er ook meer fietsenrekken.


Onze Ambassadeurs