Nationale Vrijwilligersdag op 7 december 2020

Geschreven door Redactie

Op 7 december 2020 is het Nationale Vrijwilligersdag. Dat is het moment in Nederland om mensen die zich belangeloos inzetten om anderen te helpen in het zonnetje te zetten.

De Versa Vrijwilligerscentrale is blij dat ook nu zich mensen aanmelden om vrijwilligerswerk te doen in Gooise Meren.

Via de website van de Versa Vrijwilligerscentrale is het mogelijk om vrijwilligers te koppelen aan vrijwillige klussen. De Versa Vrijwilligerscentrale werkt hard om iedereen te helpen aan passend vrijwilligerswerk.

Vrijwilligerswerk kan een mooie manier zijn om nieuwe contacten op te doen. Je kunt je voor een ander nuttig maken en het is voor jezelf fijn om iets te betekenen voor een ander. Heeft u tijd over, of wilt u nuttig bezig zijn? Neem gerust contact op voor een gesprek via telefoon 035 693 85 25. De Versa Vrijwilligerscentrale heeft ook een inloopspreekuur op dinsdag tussen 10.00 en 12.00 uur op de Ceintuurbaan 47 in Bussum.


Onze Ambassadeurs