Extra aandacht voor voedselbank in Bussum

Geschreven door Redactie

Deze week is het de Week van de Voedselbank. Tijdens deze week wordt er extra aandacht besteed aan voedselbanken in Nederland. In tegenstelling tot andere jaren dit keer geen open dagen bij de Voedselbanken. Dat terwijl het werk van de Voedselbank juist in deze coronacrisis belangrijk is.  

De voedselbank helpt mensen die tijdelijk niet hun eigen levensonderhoud kunnen betalen. De coronacrisis raakt redelijk wat mensen waardoor zij minder inkomsten hebben dan normaal. De vrijwilligers van voedselbanken in 't Gooi delen elke week daarom eten uit aan mensen die dat nodig hebben. Bedrijven, instellingen, overheden en particulieren helpen met geld, voedsel en diensten.

De voedselbank in Bussum is op zoek naar spullen. De voedselbank heeft vooral behoefte aan lang houdbare producten zoals pasta en rijst. Producten kunnen elke woensdag worden gebracht aan de Hooftlaan 71 in Bussum. De voedselbank is tussen 09:00 uur en 13:00 uur geopend. 


Onze Ambassadeurs