De Triangel volgende week gesloten wegens besmette leerkrachten

Geschreven door Redactie

Openbare basisschool De Triangel gaat tijdelijk sluiten. Doordat meerdere leerkrachten besmet zijn met het coronavirus heeft het schoolbestuur besloten de school te sluiten.

Op dit moment hebben de leerlingen van De Triangel nog herfstvakantie en waren zij dus al vrij. Het nog nog niet bekend hoe lang de school gesloten blijft. Op dit moment gaat de school alleen volgende week sluiten maar dat kan nog veranderen.

Doordat er niet voldoende leerkrachten beschikbaar zijn, worden vanaf volgende week de fysieke lessen geschrapt. Dat betekent niet dat de lessen niet doorgaan. Na de vakantie gaat de school zoveel als mogelijk onderwijs op afstand geven, zoals de school dat eerder tijdens de eerste golf ook al organiseerde. De ouders horen van de leerkracht bij wie hun kind in de klas zit, hoe dit gaat worden georganiseerd. Onze Ambassadeurs