Hilversum krijgt monopoly stad

Geschreven door Redactie

Het managen van het drukke gezinsleven is uitdagend tijdens de coronacrisis. Gelukkig bieden bordspellen vermaak. Vanaf eind november kunnen zij hun Monopoly stad in.

Een stel hotels op de Groest zetten, de nieuwe eigenaar worden van een villa op de Trompenberg of de Jumbo op de Larenseweg kopen. De speldoos, het bord, de Kans- en Algemeen Fondskaarten: het hele spel is aangepast naar Hilversumse stijl. 

Monopoly is een van de bekendste spelen ter wereld. Identity Games International is de exclusieve licentiehouder van op maat gemaakte edities van dit tijdloze spel voor de hele familie. Elk jaar brengen zij een beperkt aantal speciale uitgaven op de markt..

Monopoly Hilversum zal vanaf eind november verkrijgbaar zijn bij JUMBO Van Dam & Schoonhoven en zal in een gelimiteerde oplage worden geproduceerd. Klanten kunnen vanaf vandaag sparen voor korting op het spel


Onze Ambassadeurs