Gooise GGD start tweede teststraat in Huizen

Geschreven door Redactie

Over twee weken kunnen mensen uit de regio 't Gooi zich ook op corona laten testen op de parkeerplaats bij zwembad Sijsjesberg in Huizen. 

Nu kunnen mensen zich alleen laten testen in Bussum en daar zijn de laatste weken steeds enorme wachtrijen. Daarom is er behoefte aan extra testcapaciteit. 

In Huizen kunnen vanaf 29 oktober vijf mensen tegelijkertijd getest worden; drie automobilisten en twee fietsers/voetgangers. Er zullen verschillende tenten worden neergezet en het verkeer wordt begeleid met behulp van verkeersregelaars. 

Voor deze tweede teststraat in Huizen zijn meerdere opties bekeken. Zoals bij de pier aan de IJsselmeerstraat, parkeerterrein bij de surfschool Gooimeer en parkeerterrein bij de Trappenberg. Maar de parkeerplaats bij zwembad Sijsjesberg kwam als beste uit de bus.


Onze Ambassadeurs