Lange rij voor halen van griepprik

Geschreven door Beau de Lange wendels

Je ziet dat meer mensen voor een griepprik komen. Afgelopen zaterdag kregen tussen 10.00 en 14.00 uur achthonderd mensen deze vaccinatie. 

Het zetten van de prikken vond plaats in het gebouw van de GGD aan de Burgemeester de Bordesstraat. Een in coronatijd bewuste keuze wordt gezegd volgens de burgemeester. Omdat het een erg goed bereikbare locatie is en vriendelijk voor mensen die slecht te been zijn aangezien er vooral ouderen op af komen. 

En hoewel de mensen op afgesproken tijden hun vaccinatie konden halen en het om 10.00 uur zou starten zou alles goed verlopen. maar in het begin was er wat probleemtjes de eerste mensen stonden om 9.30 uur al in de rij. De boa’s hebben ons spontaan geholpen. Verder verliep alles helemaal goed.


Onze Ambassadeurs