HCAW uitgeschakeld in strijd om landskampioenschap

Geschreven door Beau de Lange wendels

Nadat de honkballers van HCAW vorige week verloren van Curaçao Neptunus (2-9) en ze L&D Amsterdam Hoofddorp Pioniers verslaan (2-5) was er dit weekend voor de Bussummers nog een kleine kans om de Holland Series, de finale om het landskampioenschap, te behalen.

Om in de race te blijven moest er echter wel minimaal tweemaal van L&D Amsterdam worden gewonnen. Dat gebeurde niet waardoor de Bussummers zijn uitgeschakeld in de strijd om het landskampioenschap. 

Vrijdagavond keken de Bussummers al vanaf de tweede inning tegen een achterstand aan: 2-0. In de daaropvolgende slagbeurten liepen de Amsterdammers gestaag uit naar 10-0. Aan slag bleef het antwoord van de Bussummers uit waardoor de wedstrijd een vroeg einde kende: 10-0. 

Ook de wedstrijd van zaterdag in Bussum kende een voortijdig einde. Dit keer was de regen spelbreker. Na zes volledige innings gespeeld te hebben regende het zo hard dat verder spelen onmogelijk was. Op dat moment stond HCAW met 1-5 achter waardoor ook dit keer de punten naar Amsterdam gingen. Zondag speelden L&D Amsterdam en HCAW nog een wedstrijd die nergens meer om ging. HCAW verloor dat duel uiteindelijk met 11-4. 

.
Onze Ambassadeurs