Hilversummer Meindert Tepper is uitgeroepen tot ‘Buur van het Jaar’

Geschreven door Redactie

Meindert Tepper (69) is uitgeroepen tot 'Buur van het jaar'. De Hilversummer kreeg op Nationale Burendag de award van woningcorporatie Het Gooi en Omstreken,  uit handen van woonconsulent Bert Froom. 

De Buur van het Jaar Award wordt sinds 2019  door de woningcorporatie georganiseerd. Huurders van Het Gooi en Omstreken konden de afgelopen weken hun favoriete buurman of buurvrouw aanmelden. Meindert Tepper is genomineerd door zijn ex-buurman Rachid Karkari (36). Karkari vond dat Tepper de prijs verdiend omdat Tepper altijd klaar staat voor zijn buren en het appartementencomplex netjes en opgeruimd houdt. 

Vorig jaar verhuisde Tepper naar een ander appartementencomplex in Hilversum maar is nog altijd nauw betrokken bij zijn oude buurt. Speciaal voor de uitreiking van de 'buur van het jaar award' ging Tepper terug naar zijn oude adres aan de Heuvellaan. Vanwege het coronavirus stonden de oude buren van Tepper vanaf hun balkon Tepper te verwelkomen. De muziek werd verzorgd door het Gooische draaiorgel 'Tony'.

Meindert Tepper mag zich een jaar lang 'buur van het jaar' noemen. Volgend jaar wordt de prijs opnieuw uitgereikt en wordt de titel doorgegeven. 


Onze Ambassadeurs