FC Utrecht komt naar de Zuidvogels

Geschreven door Beau de Lange wendels

De FC Utrecht Experience komt naar De Zuidvogels in de herfstvakantie! Op 15 en 16 oktober worden jeugdspelers van Zuidvogels door trainers van Zuidvogels én FC Utrecht volgens het systeem van FC Utrecht getraind. 

Beleef tijdens het FC Utrecht Voetbalkamp op HSV Zuidvogels van 15 tot 16 oktober hoe het is om te trainen als een echte FC Utrecht speler. Onder leiding van FC Utrecht trainers, niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma van de FC Utrecht Academie dat jou motiveert om te werken aan techniek, inzicht, motoriek, specifieke kwaliteiten, mentaliteit en teamspel. 

Voor wie?  

De FC Utrecht Voetbaldagen zijn voor iedereen van 7 tot en met 13 jaar oud. De indeling van de teams vindt plaats op basis van leeftijd. Lidmaatschap van De Zuidvogels is niet verplicht: het is bedoeld voor alle kinderen die interesse hebben.

Wie zijn de trainers?  

De Voetbaldagen staan onder leiding van een Hoofdtrainer van de FC Utrecht Academie, jeugdtrainers van HSV de Zuidvogels die extra worden opgeleid, talentvolle trainers van RAC-clubs en assistent-trainers van FC Utrecht.

Wat is het programma?  

Het programma is een mooie mix van trainingen, wedstrijdvormen en inspirerende en leuke activiteiten. Een dagprogramma ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

9:00 uur Ontvangst  

9:15 uur Welkomstwoordje en warming-up

9:30 uur Trainingsprogramma met fruit- en drinkpauze

12:00 uur Lunch

13:00 uur Training

14:30 uur Toernooi

16:00 uur Ophalen door de oudersOnze Ambassadeurs