Oplevering school voor Weesper nieuwbouwwijk vertraagd

Geschreven door Redactie

Ouders in de nieuwe Weesper woonwijk Weespersluis moeten langer wachten totdat hun kinderen in hun eigen wijk naar school kunnen. De oplevering van de school is vertraagd. 

De school zou aanvankelijk in januari worden opgeleverd, maar dat wordt nu twee maanden later. Als alles volgens plan verloopt verhuizen de schoolkinderen in de voorjaarsvakantie van hun tijdelijke onderkomen, elders in Weesp, naar de nieuwe school.

De vertraging is vervelend, maar levert geen grote problemen op. De tijdelijke school blijft tot de oplevering van de nieuwe gewoon beschikbaar.

Nieuwbouwwijk

De nieuwe school wordt de school voor de wijk Weespersluis in de Bloemendalerpolder, waar tot aan 2026 pakweg 2.750 woningen worden gebouwd. Een deel van de woningen is al opgeleverd en wordt al bewoond.Onze Ambassadeurs