HCAW organiseert open dag voor jongens en meisjes van 5 tot 12 jaar

Geschreven door Beau de Lange wendels

Honk- en Softbalvereniging HCAW organiseert zondag 13 september een open dag voor de jeugd.

Jongens en meisjes in de leeftijd van 5 tot 12 jaar zijn, samen met hun ouders, van 13.00 tot 15.00 uur welkom in de Rob Hoffmann Vallei aan de Zanderijweg in Bussum, om te komen kennismaken met honk- en softbal.  

Tijdens deze open dag verzorgt HCAW buiten op een van de velden, met trainers eenclinic in honk- en softbal. De kinderen krijgen wijze vang-, gooi- en slagtechnieken aangeleerd, maar het gaat vooral om het ervaren van spelplezier en sportiviteit. Voor spelmateriaal wordt gezorgd. Ook bij minder mooi weer gaat het event gewoon door. Dan wordt er uitgeweken naar de trainingshal op het complex. De deelnemers wordt gevraagd om bij minder mooi weer, voor alle zekerheid binnen schoenen mee te nemen.

Beeball

Beeball is de voorloper van honk- en softbal en is ontwikkeld om de allerjongste te laten kennismaken met de honk- en softbalsport. Beeball is een leuk en flitsend spel waarbij beweging, teamgeest en sportiviteit voorop staan. Door kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig in het spel betrokken en zijn zij volop in beweging. Zo raken ze snel vertrouwd met slaan, gooien en vangen.  Onze Ambassadeurs