Krachtenbundeling ondernemers ter promotie Loosdrechts Plassengebied

Geschreven door Redactie

Ruim vijftig lokale ondernemers hebben hun krachten gebundeld om het Loosdrechts Plassengebied op de kaart te zetten. Met de website www.loosdrechtsplassengebied.nl willen zij bezoekers ‘meenemen op ontdekkingstocht door het gebied’.  

Gecombineerd met de slogan ‘Het leukste recreatiegebied van Holland’ geven ze aan dat dit dé plek is om naartoe te komen. De ondernemers, op het gebied van horeca, watersport, recreatie en verblijf, zeggen van de crisis een kans te hebben gemaakt. Elkaar opgezocht om samen de concurrentie met andere gebieden aan te gaan.  

Een idee voor een platform lag er al langer maar nu kregen ze het ook echt van de grond. De nieuw ontwikkelde website bevat praktische informatie over dit gebied. Er wordt hard aan gewerkt de site nog verder te ontwikkelen en deze zal regelmatig worden bijgewerkt.  

Het online platform is een initiatief van Ondernemend Wijdemeren met financiële steun van de Gemeente Wijdemeren, Koninklijke Horeca Nederland afdeling Hilversum e.o. en ondernemers uit Ankeveen, ’s-Graveland, Loosdrecht, Nederhorst den Berg, Kortenhoef en een aantal dorpen aan de vecht. Ondernemers die mee willen doen kunnen een mail sturen naar Ondernemend Wijdemeren: info@ondernemendwijdemeren.nl. Onze Ambassadeurs