Ontmoetingscentrum Hilversum is verhuisd

Geschreven door Redactie

Het ontmoetingscentrum voor mensen met (beginnende) geheugenproblemen, vergeetachtigheid en dementie van de King Arthur Groep is verhuisd naar ’t Spintje aan de Naarderstraat 98 in Hilversum.

De afgelopen zeven jaar was het ontmoetingscentrum gehuisvest aan de Koninginneweg in Hilversum. De pandemie maakte het onmogelijk om de ondersteuning op die locatie te kunnen blijven bieden. De deuren moesten dan ook voor korte tijd worden gesloten. De zoektocht naar een nieuw onderkomen duurde niet lang. ’t Spintje, nota bene aan de overkant van de vorige locatie, bood uitkomst. 

Het nieuwe onderkomen heeft een mooie grote ruimte, die inmiddels is opgeknapt en ingericht. Maar voor het opknappen van het buitengebeuren, het terras en de tuin met overkapping hoopt men op de hulp van vrijwilligers. Ook vrijwillige chauffeurs en assistent-activiteitenbegeleiders die wekelijks iets willen betekenen zijn welkom.

Ook is er weer ruimte voor nieuwe deelnemers. Voor activiteiten moet je denken aan bijvoorbeeld muziek, dans, bewegen, wandelen, tekenen en schilderen en geheugentraining”.


Onze Ambassadeurs