Virtuele persoonlijke assistent huren met Day2Day PA

Geschreven door Redactie

Een eigen assistent zonder werkplek

Luxury-event organisator The Class Company is een nieuwe online service gestart, genaamd Day2Day PA. Daarmee richt het bedrijf zich op ondernemers. Via Day2Day PA kunnen ondernemers een virtuele persoonlijke assistent inhuren om taken uit te voeren die nodig zijn.

Via de website van Day2Day PA is het mogelijk om gemakkelijk een PA in te schakelen. Taken die een persoonlijke assistent kan uitvoeren lopen uiteen van agendabeheer tot aan het bijhouden van sociale media. Ook voor het boeken van een reis of het regelen van een bedrijfsfeest is Day2Day PA geschikt.

Ondanks dat een persoonlijk assistent niet in dezelfde ruimte werkt, is contact erg belangrijk. De organisatie achter Day2Day PA werkt met online contact. Er wordt dan ook gestreefd naar een persoonlijke band met de klant om effectiever te kunnen samenwerken. Naast de tijdswinst die het oplevert, hoeft een klant zich geen zorgen te maken over verzekeringen, pensioen, werkplekken en kantoorbenodigdheden. Heb je interesse of wil je meer informatie? Ga dan naar: https://day2day-pa.com. 

Bron: RB

Onze Ambassadeurs