Een leuke avond thuis of in de horeca? Kies voor een dinerspel! (ERG OUD NIEUWS)

Geschreven door Redactie

Te spelen van 2 tot 100 personen. 

 

Dinerspel.nl biedt samen met tientallen horeca locaties in Nederland gezellige en betaalbare dinerspel-arrangementen.

 Perfect als originele en interactieve activiteit voor bedrijfsuitjes, vrienden- en familiefeestjes. Allemaal verzorgd volgens de corona protocollen, dus zorgeloos plezier voor iedereen. De spelhosts van Dinerspel.nl werken volgens exact hetzelfde protocol als de medewerkers van het betrokken restaurant. Zo geniet je samen met vrienden, collega’s of familie op een veilige manier van bijvoorbeeld een moorddiner of dinerquiz.  

Vanaf tien personen is het ook mogelijk om een dinerspel met spelbegeleiding op een locatie naar keuze te laten plaatsvinden. Ook dan houden de spelhosts zich natuurlijk aan de richtlijnen van het RIVM. 

Liever een spel zonder begeleiding? Kijk dan eens in de webshop van Dinerspel.nl en organiseer zelf een dinnerparty in je huiskamer of de bedrijfskantine! Verras vrienden, collega´s of familie met een doe-het-zelf moordspel, mystery quiz of escaperoom. Uiterst entertainend en helemaal niet duur! Ook als videoparty te spelen vanaf verschillende locaties via bijvoorbeeld Skype of Zoom.  

Meer informatie vind je op www.dinerspel.nl.  Onze Ambassadeurs