Rob ‘t Hart voor D66 in de gemeenteraad van Weesp

Geschreven door Redactie

Rob ’t Hart, oud-wethouder in Diemen en voorheen dertien jaar werkzaam voor de gemeente Amsterdam, heeft Bert Zeeman opgevolgd als raadslid voor D66 Weesp.

Eerder gaf 't Hart als ervaren bestuurder toelichting op het standpunt van D66 Weesp dat de best mogelijk fusiepartner Amsterdam is. “Je identiteit versterk je het beste samen met Amsterdam. Daar zit het geld en de bestuurskracht. Goede voorzieningen op het gebied van Wmo, sport, cultuur, volksfeesten, noem maar op. Amsterdam stimuleert dat.”

Rob ’t Hart is oud voorzitter van de City van Wesopa en werkt als intervisor en als coach. Hij wil zich de komende twee jaar inzetten om te zorgen dat "alles wat Weesp zo uniek maakt gewaarborgd blijft in het Amsterdamse. De invloed en de nabijheid van bestuur moeten in de nieuwe situatie geborgd zijn."Onze Ambassadeurs