Zone 1380 wijkt eindvoorstelling uit naar online podia

Geschreven door Redactie

Ze hebben geen eigen theater (meer) en we leven in tijden van corona. Daarom wijken de theaterklassen van Zone 1380 voor hun eindvoorstellingen uit naar online podia en media. Extra leuk: het publiek mag helpen bij het oplossen van misdaden.

Deze week en komende week zijn er diverse online voorstellingen, van een moordmysterie en een diamantroof tot een spannende film. De mini's hebben hun voorstelling woensdag al gespeeld. Vanavond (zaterdag 27 juni) is Theaterklas c aan de beurt met 'Chaotische communicatie met een moordend einde'. Maandag 29 juni speelt Junior klas A de voorstelling 'De diamantroof'. En Theaterklas B vertoont donderdag 2 juli de zelfgemaakte film 'Paranoid'.

Het publiek wordt verzocht pen en papier bij de hand te houden, om zo mee te helpen bij het oplossen van de misdaden. Door te mailen naar pascal@zone1380.nl kan er toegang worden aangevraagd naar de voorstellingen. 


Onze Ambassadeurs