Flevolandse brouwerijen verzameld in de FlevoBierBox

Geschreven door Redactie

De coronacrisis en de daardoor verplicht gesloten horeca heeft een enorm negatieve impact gehad op onder andere de brouwerijen. De initiatiefnemers van FlevoBierBox trokken zich dit aan en wilden de lokale bierbrouwers graag steunen. Daarom hebben zij negen Flevolandse bierbrouwerijen samengebracht om mee te doen aan hun initiatief dat vanaf nu ondersteund kan worden door een of meerdere bierboxen in huis te halen via FlevoBierBox. #supportyourlocals

Naast het feit dat er al weken niet meer gezellig aan de bar een speciaalbiertje kan worden gedronken hebben veel brouwers op de koop toe beperkt, of zelfs helemaal geen recht op steunmaatregelen van de overheid. Een extra steuntje in de rug kunnen ze dus goed gebruiken, want ook na deze crisis moet er nog kunnen worden genoten van een lokaal speciaalbiertje.

De volgende onafhankelijke brouwers zijn in de box terug te vinden. Uit Almere vinden we Bluswater, Bolschout, Duin, Kemphaan en Stijl. Twee zitten er in Dronten, te weten Artemis en Praght. Tenslotte zijn Cornelis in Lelystad en Kasparus uit Nagele vertegenwoordigd.

Elke lokale brouwer heeft enkele van zijn beste bieren aangeleverd waardoor een mooi en gevarieerd assortiment wordt aangeboden. Van een session IPA met laag alcoholgehalte tot een stevige quadrupel van 10%, er is voor elke smaak wat te vinden. Voor eigen gebruik, of voor een kennis of familielid die niet kan worden bezocht maar die wel een hartversterkertje kan gebruiken. Zo maken de Flevolanders onder elkaar het beste van deze crisis.

De box kan zelf worden samengesteld waarbij van elke brouwerij één of twee biertjes kan worden uitgekozen. Dat komt in totaal uit op een box van 9 of 18 overheerlijke speciaalbiertjes waarbij elke geselecteerde, lokale bierbrouwer wordt gesteund.

Last van keuzestress? Geen probleem. Dan maakt FlevoBierBox er zelf een leuke mix van en wordt het een verrassingsbox. De kleine box kost € 23, de grote box € 43. Kies je voor verzending, dan komt er € 6 verzendkosten bij. Afhalen kan helemaal gratis in Almere wanneer het uitkomt.

Binnenkort komt er ook een leuke actie voor Vaderdag!

Doe mee en steun je lokale ondernemer door te proosten met een van de vele heerlijke biertjes uit de FlevoBierBox!

Voor meer info en/of bestellingen, bezoek www.flevobierbox.nl


Onze Ambassadeurs