Grote YouTube familie met Stichting Kanjer Wens mee op bezoek bij zieke kinderen

Geschreven door Redactie

Stichting Kanjer Wens verzorgt wensdagen voor ernstig zieke kinderen uit Nederland, door de Coronacrisis is dit momenteel (nog) niet mogelijk.

Om de kinderen te verrassen die nu noodgedwongen thuiszitten en wachten op een wensdag, hebben wij ruim twee weken geleden besloten deze groep thuis op te gaan zoeken. Dit doen we met onze Stichting Kanjer Wens Limousine en afwisselend met een Nathaniel met een papagaai, Els welke met ballonnen de mooiste creaties kan maken en van de week zelfs met de viraal gegane zingende politieagent Thijs.

Vrijdag gaan we met weer een heel bijzonder gezelschap op stap, de volledige familie Lakap gaat namelijk met onze limousine mee. De familie Lakap is echt heel populair, voor 2020 waren ze nog genomineerd voor de beste YouTubers van Nederland en op Facebook hebben ze op dit moment al ruim 502 k volgers.

Deze familie zal de wenskinderen echt een super bijzondere ervaring gaan geven want het is nog niet eerder gebeurd in Nederland dat een bekende YouTuber meerdere wenskinderen op één dag zal bezoeken.

Vrijdag gaat de limousine naar Zeeland en onder andere Burgh-Haamstede, Oost-Souburg, Vlissingen, Terneuzen, Kapelle en Oostdijk aandoen

Onze Ambassadeurs