Tips voor de leukste spellen

Geschreven door Redactie

Zit je ook al een tijdje thuis en weet je gewoon niet meer hoe je de tijd moet opvullen? Dan is dit de oplossing. 

Hier zijn een paar goede tips voor spellen om te voorkomen dat je last gaat krijgen van verveling. 

Ticket to Ride

Een absolute topper van de afgelopen jaren. Je hebt een kaart van Europa, treinen, tickets met verbindingen en je probeert de steden op die tickets met elkaar te verbinden. Wie dat het beste doet, scoort het meeste en wint het spel.

Patchwork

Patchwork. Je bent een lappendekentje aan het maken. Het spel zit geweldig in elkaar met puzzelstukjes die je moet passen en meten. Omdat het zo puzzelend is, is het iedere keer weer anders.

7 Wonders Duel

Ook een spel voor twee spelers. Je gaat een stad bouwen in drie tijdperken. Ondertussen moet je een militaire macht opbouwen, welvaart ontwikkelen. Je kan op allerlei manieren het spel winnen. Door veel welvaart, een grote militaire macht of gewoon de mooiste stad.

Roll & Write-spellen

Een nieuw genre zijn de Roll & Write-spelletjes. Dat zijn spelletjes waarbij je met dobbelsteneetjes gooit en je waarde invult op scorebordjes. 

The Game, Bad Bones en Vrijdag

Er zijn ook een aantal spelletjes die je alleen kunt spelen. The Game, kan met één tot vijf spelers. Bad Bones kan met één tot zes spelers en het spelletje Vrijdag is écht bedoeld voor één speler. Echt een stuk leuker dan Patiencen.

Onze Ambassadeurs