Column: Ruud en Dennis

Geschreven door Redactie

De vijfde editie van de MAIN Energie Business Challenge, een ware mijlpaal.

Nooit hebben wij daar bij de eerste editie aan durven denken! 

 

Vijf edities. drie goede doelen en ruim 300.00,00 euro! In totaal rond de 100 deelnemende teams. Dat zijn echt mooie getallen. Vriendschappen, pieken en dalen, een lach en een traan maar vooral dankbaarheid en positieve energie. Heel veel positieve energie! 

 

Natuurlijk levert het ons wat op. Dat is inmiddels de meest gestelde vraag die wij te horen krijgen. Wat het ons oplevert staat hierboven omschreven. Als je dit doet om geld te verdienen dan adviseer ik je een krantenwijk te nemen. Dan heb je minder stress, minder geregel en vooral een beter uurloon. Maar de blije gezichten van de deelnemers, de goede doelen, de zieke kindjes, de sponsoren en het publiek is de mooiste beloning van een dergelijk evenement.  Gelukkig zien de meeste mensen dat, en dat is waar wij het voor doen. 

 

Nu maken Ruud en ik ons klaar voor de eindsprint. De puntjes op de i worden gezet. De drukste fase van de organisatie breekt nu aan. Een fase met lange dagen en vooral korte nachten. Er wordt veel overlegd, knopen worden doorgehakt, veel gemopper en vooral ook veel gelach.   

 

Wij hopen dat iedereen de laatste periode gebruikt om nog even alle mensen in het netwerk te vragen ons te helpen om samen een mooie financiële bijdrage aan Make-A-Wish te mogen doen. Laten we ook deze editie weer allemaal de ambitie hebben om vorig jaar te overtreffen. Echt met z’n allen! 

 

Het spreekwoord zegt dat hoge bomen veel wind vangen en we ervaren de storm allemaal. Maar de wind voert ons ook mee in een richting, de richting van de eindbestemming.  

 

Tot snel. 

 

Ruud en Dennis 

 


Onze Ambassadeurs