Speelgoedboek toont geen prijzen

Geschreven door Redactie

In het nieuwe speelgoedboek worden geen prijzen aangegeven. 

Je kan je vast nog wel het grote speelgoedboek herinneren. Het boek waar je alles in kan aankruisen wat je van de Sint zou willen krijgen. Bol.com brengt dit jaar voor het eerst hun speelgoedboek uit op papier. In het boek staan in plaats van prijzen QR-codes die eerst gescand moeten worden om de prijs te achterhalen.

Volgens pedagoog Bas Levering is het zeker niet raar dat de online speelgoedwinkel met een papieren exemplaar komt. Volgens hem hebben veel kinderen behoefte aan boeken. 

De QR-codes worden gebruikt, omdat volgens Levering kinderen al heel vroeg meekrijgen dat alles wat duurder is ook beter is. Maar door de prijs weg te laten, zullen de kinderen kijken naar wat ze echt leuk vinden. Zelfs als het speelgoed goedkoop is.Onze Ambassadeurs