Ook Albert Heijn haalde producten met bacterie Listeria uit schappen

Geschreven door Redactie

De supermarkt keten haalde alle halalvleeswaren die mogelijk besmet waren met Listeria bacterie uit de schappen.

Echter maakte Albert Heijn hier geen publieke melding van, ondanks dat ze hier wel verantwoordelijk voor zijn. 

De ophef kwam ter sprake nadat Jumbo uit alle supermarkten de vleeswaren terugliep. Listeria kan namelijk schadelijk zijn voor zwangere vrouwen, jonge en oudere mensen. Zwangere vrouwen kunnen zelfs door de bacterie een miskraam krijgen. 

Eerder was alleen bekend dat vleeswaren bij de Aldi, Bidfood, Jumbo, Sligro en Versunie werden teruggeroepen. Onder die vleeswaren valt ook het merk Wahid, maar er werd niet bekendgemaakt dat dat door Albert Heijn verkocht wordt.


Onze Ambassadeurs