Alzheimerweek in Weesp vol activiteiten

Geschreven door Redactie

Alzheimerweek in Weesp voorafgaand aan de Wereld Alzheimerdag die Zaterdag 21 september plaats vind.

Dit jaar is het thema 'samen bewegen'. De week zal daarom ook eindigen met een middag waar zeker gedanst kan worden. Ook het koor Rose & Rouge komt optreden.

De alzheimerweek begint aanstaande zaterdag 14 september met twee voorstellingen. De toneelstukken zullen over alzheimer gaan.Vanaf woensdag 18 september is er een kunstwerk te zien in het Stadskantoor van Weesp. Het kunstwerk heet 'Wie ben ik?', Donderdag 19 en vrijdag 20 september zijn er vaartochten over de Vecht op de Watermelody. Er zullen beide dagen twee vaartochten plaatsvinden. Zaterdag 21 september zal de week worden afgesloten met een optreden in De Wintertuin van Rose & Rouge. Het programma start om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Scholieren van het Casparus College zijn verantwoordlijk voor de hapjes.
Onze Ambassadeurs