Nog elf familiebedrijven over in de race voor beste onderneming Wijdemeren

Geschreven door Redactie

Er zijn nog maar 11 van de 39 familiebedrijven over in de race voor beste familiebedrijf Wijdemeren.

De jury ging langs bij een aantal familiebedrijven in verband met de Ondernemersverkiezing Wijdemeren. De jury heeft dit woensdagmiddag samen met wethouder Jan Klink gedaan. 

De bedrijven die nog in de race zijn zijn: boerderij het Veldhoen, Intratuin Kromme Rade, Jachthaven Kortenhoef, Bonnema Watersport, Jachthaven Het Anker, supermarkt Jumbo Van de Bunt, manege en dressuurstal Hallinckveld en Van Ettekoven Rietdekkers, hotel en partycentrum Drie Dorpen, Dunnebier print & marketing en Uitvaartverzorging Van Vuure.

De prijs zal bestaan uit een masterclass/training ter waarde van 2500 euro, de Ondernemer van het jaar-wisselbokaal en een lidmaatschap van Ondernemend Wijdemeren. De uitreiking vind plaats op 15 november, de Dag van de Ondernemer.


Onze Ambassadeurs